Xarxes de negocis


Interactuar en xarxes de negocis, altrament dit Bussines Networking, està a l’ordre del dia i, no només, en les xarxes socials aprofitant el recurç d’ Internet, sinó també les organitzades per altres organismes o grups de manera presencial.

Certament, és un pas endavant per tots aquells empresaris i emprenedors amb la mentalitat de reconèixer, crear i/o actuar sobre noves oportunitats de negoci.

El motiu principal és l’activitat empresarial. Conèixer i que ens coneguin es el motor dels participants. A més a més, el seu cost econòmic és molt baix o pràcticament zero, ja que implica més el compromís personal i de temps que no econòmic.

La Cambra de Comerç – Antena local de Mollet del Vallès, ha organitzat gratuitament aquest 1 d’octubre una sessió de Bussines Networking integrant-la dins les activitats de la Fira del Comerç, la Indústria i els Serveis del Baix Vallès – FIMO 2010 i, en la que ha participat, entre d’altres empreses i emprenedors, La Grapadora.

Us deixo l’enllaç de l’ informatiu de Vallès Visió que ha recollit aquesta trobada: http://www.vallesvisio.cat/videos.php?fitxer=1175&autostart=1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s