Espai de sinergies i col·laboracions professionals


fotografia realitzada per Judith Vizcarra

Aquestes setmanes enrere he renovat el meu espai Web. Val a dir que he comptat amb els serveis de disseny i programació de l’empresa Dynam-IQ; en Walter i en Julien han capçat molt bé la meva idea i han fet un treball realment “a mida”  i, per suposat, que si penseu en un disseny per a la vostra Web, us recomano parleu també amb ells.

Vull destacar d’aquest nou Web, una zona d’intranet sota el títol “espai de sinergies i col·laboracions professionals“, el qual està reservat als meus contactes professionals, com clients i altres col·laboradors en xarxa, pensat com un espai de promoció i anunci dels diferents negocis o emprenedories, també de les necessitats o altres peticions professionals, a fi i efecte de donar, a tots els anunciants, possibilitats i oportunitats de generar negoci i amb plena confiança de la professionalitat dels col·laboradors per a la prestació dels seus serveis i productes.

A alguns de vosaltres, us pot sorprendre de trobar diferents professionals o empreses que ofereixen, potser el “mateix” producte o servei semblant. Malgrat es treballi en el mateix àmbit o sector, indiscutiblement, tots i cadascun de vosaltres sou únics i els vostres serveis realment exclusius i personalitzats per els vostres clients, i ho dic amb veu alta i clara.

En aquest camí de l’emprenedoria, he après que el millor col·lega pot resultar el que, d’entrada, podem veure com la “competència”; en el meu cas, he comptat i, espero seguir comptant, amb la complicitat de la Marta Fernández  de Desk-Out! i la Núria Berengueras, professionals freelance d’un fons de competències extraordinari.

Així mateix, vull i haig d’agrair a la Judith Vizcarra, magnífica retratista, el meu nou gravatar i que llueixo molt contenta. Aquesta imatge forma part d’una tirada de fotografies fetes amb la idea que resultin de poder oferir una imatge acurada i elegant. De fet, em vaig quedar molt sorpresa, alhora que encantada dels resultats. Recomanaria a tots aquells de nosaltres que oferim “serveis personals” i que pensem en donar una imatge de la nostra persona, recórrer a una retratista com la Judith.

Bé doncs, permeteu-me que, des d’aquestes línies, i si és el cas que compartim alguna xarxa o ens coneixem professionalment, us convidi a demanar la vostra clau d’accés i a participar d’aquest espai de sinergies i col·laboracions professionals de la nova Web de lagrapadora. La inserció del vostre anunci, és completament gratuït!!! Si us interessés, podeu sol·licitar-la “aquí“.

Gràcies a tots els que, hores d’ara, em doneu feedback en aquesta aventura. Agraeixo, de tot cor, la vostra confiança i participació.

Us desitjo, de veres, grans èxits en els vostres negocis!

 

      

 

One thought on “Espai de sinergies i col·laboracions professionals

  1. La intel.ligència i l’empatia són qualitats que a vegades no van agafades de la mà.
    Però hi ha persones que a més d’aquestes qüalitats compten amb un sentit de la professionalitat i de l’activitat col.laborativa que conformen una personalitat inestimable per la societat en general i, particularment, en l’àmbit empresarial.
    Que La Grapadora estigui dirigida per una dona amb aquestes, diguem-ne, credencials, garanteix una gestió i un servei d’alt valor ètic, ratllant l’excel.lència i afable com no n’hi ha. Ho visc i en dóno fe.

    Núria Berengueras Duch
    Experta en Comunicació per l’Empresa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s